علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه

تلاش روسیه برای کاهش تنش بین چین و هند

تلاش روسیه برای کاهش تنش بین چین و هند یک مقام دولت روسیه از رایزنی با چین و هند و توصیه به دو کشور برای تنش زدایی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۱۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 04
کد خبر: ۴۹۰۱۰

به گزارش راهبرد معاصر روسیه اعلام کرده که برای جلوگیری از شدت گرفتن تنش بین هند و چین، با این دو کشور در تماس نزدیک است.

به نوشته وبگاه شبکه «زیی نیوز» یک مقام روس در این باره گفت که مسکو در تماس نزدیک با چین و هند است و از تلاشها برای تنش زدایی حمایت کرده  و به این دو کشور استفاده از عوامل مختلف برای توسعه  بالقوه همکاری را توصیه کرده است.

این مقام روس گفته است: «با تمام شرکای خود در ارتباط هستیم و هیچ‌گونه بازی ژئوپلتیک که به بهای تنش برای طرفهای ثالث تمام شود، انجام نمی‌دهیم.»

این در حالی است که «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه هرگونه میانجیگری بین این دو کشور را رد کرده است.

«ایگور مورگالوف» معاون وزیر خارجه روسیه  چند روز قبل در این باره گفت : «فکر می‌کنم هرگونه مداخله در چنین موضوع حساس اختلاف مرزی نه تنها ممکن نیست بلکه می‌تواند به تلاش‌های پکن و دهلی نو که به طور مستقل در تلاش برای خروج از این وضعیت هستند، صدمه بزند.»

به نوشته این منبع خبری، هند در روزهای اخیر روسیه را در جریان تنش خو د با چین گذاشته است. روسیه همکاری نزدیک با هند دارد  و در روزهای اخیر تماسهای مختلفی از سوی شماری از مقامات ارشد دو کشور صورت گرفت.

وزارت دفاع هند روز پنجشنبه با بی‌اعتنایی به تهدیدهای آمریکا، موافقت خود با قرارداد خرید ۳۳ فروند جنگنده از روسیه را اعلام کرد.این جنگنده‌ها شامل ۱۲ فروند «سوخو ۳۰» و ۲۱ فروند «میگ ۲۹» هستند و ارزش کلی آن‌ها ۲.۴۳ میلیارد دلار برآورد شده است. همچنین این قرارداد، به‌روز رسانی ۵۹ هواپیمای جنگی هند و خرید موشک‌های هوا به هوا را نیز شامل می‌شود.

فارس

کلمات کلیدی: هند چین روسیه
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار